Idéer som sprider sig

Svensson Reklam
norstedts

altia

Systembolagets största leverantör är inte så kända själva. Men Explorer, Blossa och Chill Out kanske du känner till. Vi jobbar med flera av deras varumärken och gör allt för dem, från nya vinkoncept och receptfilmer till pressreleaser.

ingelsta_logga

Ingelsta Kalkon på Österlen i Skåne, med egen uppfödning, tillagar och säljer kalkonkött av högsta kvalitet via sina egna delikatessbutiker eller i dagligvaruhandeln. Förmedvetna konsumenter att äta riktigt god mat av hög kvalitet helt enkelt.

you_logo-144x130

Best Western är en av världens största hotellkedjor med över 80 hotell i Sverige.

memira

Memira är marknadsledare på ögonoperationer i Norden. Till dem går du när du vill bli av med dina linser eller glasögon. Eller för en trevlig stund. Med över 400 000 utförda operationer kan de med fog säga att de är den mest erfarna aktören när det kommer till behandlingar av synfel. Dessutom bjuder de alltid på kaffe när du gör din första undersökning.

7elevenlogo2

Vi vet inte hur många människor som löst ett litet eller stort problem tack vare vår kund 7-eleven, men vi vet att det är många. 10 000-tals hittar varje dag något de behöver hos Sveriges mest besjungna servicehandlare.

Se några jobb

kund-aftonbladet

Aftonbladet är ett av Sveriges mest kända varumärken. Tillsammans med dem har vi bland annat gjort många lyckosamma kampanjer. Från strategi till minsta enhet.

Se några jobb

kund-elon

Sveriges största vitvarukedja och en av Svenssons äldsta och mest omtyckta kunder. Under årens lopp har vi jobbat hårt för att framhäva det som särskiljer ELON från konkurrenterna på den stenhårda vitvarumarknaden. Detta har vi kommunicerat i hundratals DR, åtskilliga filmer, på nätet och i etern.

Se några jobb

SolnaC_logo_svart

Solna Centrum är ett av många köpcentrum som ägs av Unibail Rodamco. Solna Centrum är det lilla och mysiga köpcentrumet som hjälper dig att lösa dina vardagsproblem. Vi gör all löpande kommunikation.

Se några jobb

viktlogo

Svensson har hjälpt Viktklubb, en av Sveriges största siter för välmående att synas och kommunicera en nystart på det nya året.

Se några jobb

edrington

Edrington är ett distributionsföretag inom vin och spritbranschen. Några av deras mer kända varumärken är The Famous Grouse, Highland Park, The Macallan och Brugal Rom.

vianorlogo

Vianor är bilserviceföretaget som byter och förvarar dina däck, kollar olja, fixar AC:n och allt annat som du inte vill göra själv när det kommer till bilägande. Vi på Svensson gör radioreklam och film med Sveriges coolaste tv-legendarer.

Se några jobb

Allt om Stockholm

Stockholms bästa cityguide. Om du frågar oss. Vi har tillsammans utvecklat ett nytt grafiskt manér. Och så gör vi väldigt roliga reklamkampanjer ihop.

Se några jobb

kund-svd

Sveriges mest djupdykande morgontidning. Svensson är glada att få jobba med en morgontidning i världsklass där vi sköter den mesta utav deras kommunikation utåt.

Se några jobb

jaglogo

Svenssons lyxigaste varumärke är också vårt första samarbete mellan våra systerbyråer i Norge och Danmark.