Idéer som sprider sig

Svensson Reklam

Nytt fejs i repan

Hej Axel, du är nya kontorsassistenten här. Hur har de första veckorna varit?

Dom första veckorna har varit nervösa. Fast jag har mest varit nervös över att koka kaffe och puffa kuddarna rätt vilket både ni och jag nog tycker är lite fel-prioriterat. Vi ska nog hitta bättre saker åt mig att vara nervös över. 

Du vet att du bara får vara här i ett år, målet är att du ska få inblick och erfarenheter i vår bransch för att gå vidare sen. Var ser du dig i framtiden?

Redan dom här två första veckorna har jag fått så mycket inspo att jag blivit sugen på massa nya roller. Jag blev glad av att höra att gränserna mellan de olika rollerna långsamt håller på att slätas ut, så vilken min titel kommer att vara vet jag inte men jag ser mig nog jobba åt AD-hållet. Men jag hoppas att jag gör lika mycket kreativt arbete privat, tror det är bra för ens person i reklamvärlden.  

Sedan är du ju grym på skate, berätta lite om det. 

Fick nyligen frågan om skateboard var en uttrycksform för mig och jag svarade direkt och spontant ”Va? Nej, det är bara något jag måste göra, det roligaste och coolaste jag vet, känns som 20% av vem jag är”. Det är ett uttryckssätt för mig. Har åkt sen jag var 6-7 år, så typ 13-14 år nu. Kommer aldrig sluta. 

Det var allt för nu, tack.

Resten tar vi sen. Tack själv!

axel