Idéer som sprider sig

Svensson Reklam

Hannah har börjat!

Vi har anställt Hannah Almerud som content manager. Hon kommer senast från Bonnier Tidskrifter, men har sina rötter på reklambyrå. 

Hannah, du lämnade reklambranschen för publishingbranschen och nu är du tillbaka. Hur tänkte du?

Haha, javisst! Men egentligen är det inte så olika som det en gång var. De här två branscherna flyter ihop allt mer och jag tror att förståelsen från båda sidor kan göra mitt jobb som content manager enklare. Reklambranschen har mycket att lära av publishingbranschen, och tvärtom!

Vad kan befintliga och nya kunder förvänta sig av Svensson nu när du har börjat?

Jag kan hjälpa till med att sätta en social media-strategi, och jag kan dessutom hjälpa till att förvalta strategin sedan. Det är där det ofta brister för många företag. Jag kan hjälpa till med att hitta vinklar, val av kanal och att producera innehåll som väcker intresse och engagemang. 

Hur kommer det sig att du ville jobba just med oss?

Det känns som att det händer mycket på byrån! Ni har börjat bygga ett team som verkligen intresserar mig. Till exempel med möjlighet till filmproduktion inhouse, jag tror det är helt rätt sätt att jobba just nu. Jag ser fram emot att vara med och bredda teamet ännu mer. Dessutom, så gillar jag Svenssonlivet – jag känner mig hemma redan efter första veckan!

hanna1