Idéer som sprider sig

Svensson Reklam

Välkommen Alice!

Alice, du är vår nya mood manager (utländskt ord för kontorsassistent) Berätta tre saker om dig själv som kan vara bra att veta.

Jag vet inte om detta egentligen är ”bra” att veta men här kommer tre saker som är viktiga för mig i livet; mina systerskapsbästisar (egentillverkat ord), hästar och realityTV – tittar på princip ALLT jag kommer över.

Du vet väl att de flesta som haft din roll här på Svensson har lysande karriärer idag. Sedir Ajeenah, som var den första som hade jobbet, är idag vd på Garbergs. Petter Swanberg är redan mångfaldigt prisbelönad kreatör på DDB. Joel Linde är stjärnreporter på Café. För att bara nämna tre. Vad tänker du om framtiden?

Ojoj. Ja det är svårt att veta vart man hamnar i slutänden men jag planerar absolut att ha en minst lika lysande karriär, och det känns ännu mer hoppfullt när jag får höra det här!

Förutom de utmanande uppgifterna: förbereda möten och se till att det finns papper i skrivaren, vad tycker du är roligt att göra på byrån, vilka delar ser du att du vill utvecklas inom.

Att tömma diskmaskinen! Nej skämt åsido, vissa saker är absolut mer utmanande än andra. Trots att jag är nära min kandidatexamen i reklam och PR är det mycket inspirerande att se hur ni gör saker “på riktigt”. Jag har lärt mig massvis och är överlag intresserad av det content-skapande arbetet ni gör. Både att komma på idéerna och vara med och genomföra dem. Jag tänker vara med på alla inspelningar framöver! Det har varit roligt att vara med bakom kameran även om jag hittills främst hjälper till genom att bära utrustning. Det känns bra att jag kommer att få vara här så pass länge så jag hinner lära mig mer.

Till sist: vilken titel känner du dig mest hemma i: Mood manager eller kontorsassistent.

Absolut det förstnämnda. Låter mycket mer spännande än kontorsassistent!

alice nordwall