Alkoholreklam är bra för kreativiteten

Ibland undrar vi om kreativ kommunikation gör någon skillnad. Varför är det så många som väljer att inte bjuda på något när de annonserar annars? Förutom att det finns vetenskapliga bevis för att kreativ kommunikation ökar lönsamheten för företag så blir det ju så mycket roligare, både för beställare, arbetsgrupp och läsare.

Chill Out är lösningen på det mesta i livet

När lösningen bor i produktens namn gäller det att ta tillvara det på bästa sätt. Att säga Chill Out till jobbiga saker i livet är på gränsen till vad som är tillåtet, men vi agerade också på en internationell marknad där restriktionerna inte är fullt så hårda. 
Chill Out
Chillout

Vinet till vego

Patchwork var ett vin utan tydlig målgrupp eller position. Vi lät det bli en del av den gröna rörelse som löper över världen. Genom att knyta till oss en framstående vego-bloggare, bjuda på gröna recept, byta grafisk profil och utmana Systembolaget, som bara har en enda symbol för vegetarisk mat, skapade vi en värld där vinet kunde bli en del av livet för människor som vill äta mer grönt. Och det är många. 
Patchwork förpackningsdesign

Aussie Wines. From down under

Ibland är det så enkelt som att bara tänka upp och ned för att budskapet ska vara sant och relevant. 
Aussie Vinannons

Ordvitsar är tillåtna i alkoholreklam

Att tillhandahålla vin i PET-flaska är både hållbarare för miljön och praktiskt. Och passar sig väldigt bra på sjön där du både vill ha en okrossbar flaska och packa lätt. Och detta är vår take på den ständigt återkommande idén om ett balanserat vin. 
Calitopia Vinannons
Calitopia Vinannons

Produktutveckling och kommunikationskoncept samspelar!

När det visar sig att ett vin som heter the Lab och har en bild på labrador på sig säljer till hundägare i högre utsträckning är steget inte långt till att utveckla ett vin för kattälskare. När Svensson är med och produktutvecklar och gör produktdesign, blir det enklare och mer effektivt att skapa kommunikationskoncept och göra kreativa uttag.

Kontakt

+46 8 411 68 90
info@svenssonkmn.se
Brännkyrkagatan 56
118 22 Stockholm

Vill du bli en glad kund?

Då är det Yvonne du ska prata med.
yvonne@svenssonkmn.se
+46 76 761 20 01

Nacka Forum Reklam